tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Vuosi 2013 lopuillaan, ulkona paukkuu ja onhan nuo ihan hienon näkösiä, kunhan pysyy tarpeeks kaukana musta :D (Pelkään että tulee ikkunasta sisälle raketti vaikka harvoinhan nyt varmaan niin tapahtuu).

Vuoden parhaita juttuja on ollut..

1. Vauva. Äidin ihana pieni prinsessa. Tuli maailmaan helmikuussa <3 Isoin lahja mutta myös isoin vastuu minkä voi saada. Vähän meinaa haikeuskin iskeä, kun toinen on jo niin iso.

2. Häät. Häitä juhlittiin elokuun alussa aurinkoisena päivänä. Virallisestihan mentiin naimisiin tosiaan kesällä 2012 maistraatissa, ja nyt oli papin siunaus ja itse juhlat. Asia paljastettiin vieraille häissä, tosin osa sen jo porukasta tiesikin.

3. Meidän reissut. Ollaan käyty vaasassa, kokkolassa, etelä-suomessa useamman kerran, satakunnassa, tukholmassa.. Mukava istua autossa oman pienen perheen kanssa. Ekan kerran lähdettiin pidemmälle reissulle ku tyttö oli kuukauden, unta on riittänyt automatkoilla sen jälkeenkin.

4. Bestfriend. Ollaan käyty syömässä, shoppailemassa, sisävesiristeilyllä, yökyläilty.. Paras kaveri oli mulla kaasona ja hoiti asiat hienosti yhdessä bestmanin kanssa. Ollaan oltu aikanaan rinnakkaisluokilla ysillä mut tutustuttiin paremmin vajaa pari vuotta takaperin ja meillä riitti heti puhuttavaa tosi paljon. Ollaan samalla aaltopituudella ja pystyn kertomaan kaverilleni lähes kaiken.

5. Uudet tuttavuudet. Tutustuin muunmuuassa perhevalmennuksessa toiseen nuoreen äitiin joka ei asu tästä kaukana, ollaan käyty yhdessä kirpparilla, vaunuilemassa ja kyläilty muutenkin. Hänen poika on meidän tyttöä viikon nuorempi ja meillä oli sama kätilö synnytyksessä. Tutustuin miehen kampaajaan jonka kanssa ollaan käyty lenkillä jokusen kerran, ja pari kertaa nähty herkkujen merkeissä.

6. Opiskeluissa edistyminen. Sain tehtyä alacarte näytön kiitettävänä, vaikka alkuun ajattelin etten tee koko näyttöä vaan teen jonkun muun (oli siis valinnainen). Edistyin myös teorioissa. Nyt olis jäljellä enää yks näyttö ja opinnäytetyö.


 





torstai 19. joulukuuta 2013

Joulukortit

Joulu lähestyy ja ohessa kuva tekemistäni korteista. Pahoittelen kuvien epäselvyyttä! Mulla on tässä tosiaan ollut ohjelmaa, mutta kyllä sitä nyt jokusen kortin ehti vääntää, varsinkin ku nää ei kovin monimutkaisia olleet :) Askarrellessa on mukava kun tekee kortin ja sit huomaa että hei jes, täähän onnistu, ja tekee sitte samalla tyylillä useamman. Ekassa kuvassa näkyvä vihreä reunainen kortti missä on kranssi keskellä oli yksi suosikkini, samoin tuo jossa on samaa punaista lumihiutale-paperia ja pari jouluista kuvaa ylhäällä ja alhaalla.





tiistai 10. joulukuuta 2013

Reissailua

Olin helsingissä parhaan kaverini luona yötä 8-9.12. Tytön oli alunperin tarkoitus lähteä mukaan mutta jäikin sitten kotiin. Muunmuuassa nukkumajärjestelyt tuotti vähän hankaluuksia. Käytiin kyllä vauvan kanssa tampereella 28.11 päiväreissulla, tapasin kaverini, shoppailtiin ja käytiin syömässä. Tampereella söin myös pizzeria napolissa elämäni mielenkiintoisimman pizzan, tuoremozzarellaa, aurinkokuivattua tomaattia, artisokkaa ja pinjansiemeniä. Napoli on kiva paikka, hyvä pizzavalikoima ja viihtyisä sisustus!

Helsinkiin lähdin sunnuntai aamuna. Treffasin kaverini kolmen aikaan iltapäivällä ja suunnattiin shoppailemaan. Mitään en taaskaan löytänyt kuten en tampereeltakaan. Harmi sinänsä, haluaisin tosiaan uusia vaatteita koska mulla ei vaatteita paljoakaan ole. Ja ihailen ihmisiä jotka jaksaa pukeutumiseen panostaa ja pukeutuu aina kivasti! Ehkä vielä joskus mäkin? Mulla oli oikeastaan muutenkin ahdinkoa sunnuntaina ulkonäköni suhteen. En siis ole mikään pinnallinen ihminen mutta nyt jotenki häiritsi kaikki, tukka oli lattea päätä pitkin menevä hirvitys, siks julkaisinkin tänne kuvan missä on pipo päässä :D Heti parani tukan osuus kuvassa ;) Mutta kerrankin pärstäkuvaa mustakin. Ja tää on nyt se valkoinen neule mistä edellisessä postauksessa kerroin :) Kaikenlisäks tuntui että valitsin päälle ihan väärät vaatteet muuten ja esim takki ei sopinu ollenkaan muun pukeutumisen kanssa.

Suunnattiin syömään kaarna-ravintolaan forumiin. Ruoka oli hyvää! Söin kaarnan lihapullat.



Illalla kun kaverin luo päästiin niin tehtiin joulutorttuja. Ennen nukkumaanmenoa naureskeltiin feissarimokat.com sivustolle. Innostuin kirppurin löytöjä-aiheista :D Ihan loistavia! Ennen nukahtamista vielä juteltiin, ihanaa että mulle on siunaantunut noin ihana paras kaveri! 


Olisin halunnut käydä yhdellä pöytäkirppiksellä nyt maanantaina missä oon ennenkin käynyt mutta se oli näköjään kiinni. Käytiin sit uffilla jossa on mun mielestä kyllä liian kovat hinnat. Miksi? Mun mielestä kirpparin kuuluu olla edullinen ja käsittääkseni uff saa vaatteet lahjoituksena? Käytiin myös tikkurilassa spr:n kontti-tavaratalossa ja yhellä lähetyskirppiksellä. Jälkimmäiseltä löytyi nalle-merkkinen yöpuku koossa 80. Lähti heti mukaan. Meillähän on samaa sarjaa ollut body ja puolipotkarit. Potkarit tosin jääneet jo pieneks.






keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kaipuu kotiin

Parin vapaan jälkeen ei varsinaisesti ole mikään jes töihin-fiilis. Työssäoppimassa on kyllä mukavaa, olen oppinut talon tavat, tiedän mitä tehdä hiljaisina hetkinä ja nautin myös täysin päinvastaisista hetkistä jolloin on kädet täynnä töitä ja yrittää muistaa että mihinkä pöytään mun piti seuraavaks mennä. Työajat ja kaverit on mukavia. Töissä ei siis itsessään vikaa.

Mutta kun mä kaipaan kotona oloa. Myöhään valvomista ja pitkään nukkumista, aikatauluttomuutta, kävelylenkkejä raikkaassa ulkoilmassa, pulkkailua vauvan kanssa, kirppiskäyntejä, kotitöiden tekoa, kaverien tapailua ilman ajatusta siitä että jaksanko mä nyt kun on nuo työtki sillon ja sillon, sitä että saan viettää aikaa pienen aarteeni kanssa ja seurata hänen kasvuaan. 

En kuitenkaan ole katunut opiskelujen alotus ratkaisua, aina tää on kohti valmistumista ja nyt meni se eka näyttökin läpi, mikä tuntu tosi hienolta. Ja enhän edelleenkään ole töissä 24/7. Ja on sinne toisaalta kivakin mennä, vapaiden jälkeen on vaan usein sellanen fiilis että ai että kyllä olis vaan ihanaa olla taas kotona. Onneks joululomaan ei oo pitkä aika ;) Valmistuminen olis luvassa maaliskuussa ja odotan sitä kyllä innolla. Sen jälkeen haluan olla hoitovapaalla jonkun aikaa, ja sillon tällön tehdä jotain satunnaisia työvuoroja, jos vaan tarjolla on.